Anotace: Jedna šuplíková.Předloňské vánoční svátky.To mi nebylo do smíchu.Ale v dalším roce jsem poznala novou lásku a i nálada se mi k lepšímu změnila.A za to jsem moc vděčná.
Slza má teď padá,
mě změnila se nálada.
Proč se mi to stává
a odkud přijde rada?
Vždyť jsou vánoční svátky
a všude má být hodně lásky,
tak kde se schovává ta pro mne?
Pošlete mi jí jestli je to možné.
Já zasloužím si víc a štěstí,
po tom všem co jsem prožila,
tohle píši s velkou bolestí,
nejraději bych tu teď nebyla.
Verunko, jsem zatra ráda, že tohle je "šuplíková" smuténka...a že jsi už dnes zase šťastná... smutky a bolesti-přicházejí a odcházejí, střídají se s pocity radosti...a to je dobře... učí nás to-si vážit!
Tvůj tehdejší smutek...dal vzniknout opravdu hezké báseňce, plné emocí, ráda jsem si ji přečetla.
18.07.2024 13:03:58 | cappuccinogirl
Děkuji Ti Cappuccínko.Máš pravdu,to střídání bolesti a radosti nás učí si víc vážit.
A i mě pomáhá, když se z toho vypíši.
V mém šuplíku.... toho ještě je....takový mix.
18.07.2024 14:01:21 | Verunka1
Pro mě jsou vánoční svátky doba, kdy je mi nejsmutněji. Hodně chápu básničku.
Já dělám stromeček pro kočičky. Zvířecí svět nahrazuje lidský.
18.07.2024 13:02:28 | mkinka