Rudé oči

Rudé oči

Anotace: Harmonika 2024

Nespala
a dívala se na přízrak.
Měla pocit,
že jí nikdo nemá rád.



Duše řítila se
a bála se tmu rozpoznat.



Ty hrdé rudé oči přinesly úzkost,
sklíčenost a strach.
Brečela a bála se udělat krok.
Až tak.

Až budík probudil a bylo světlo,
ale ta rudá sebrala svěžest.
Necítila sílu nebes.

Ptáček zpíval ten jediný
měl pocit vděku k ránu.

Ona jen zívala
a přála si ,
aby milý jí udělal kávu.

Nestalo se.
Civěla
a utekla za hvězdnou bránu.

Třeba tam smutek
přečká v cizím stanu.

Příběh se nestal,
jen melancholie byla na pozoru.
Autor mkinka, 19.07.2024
Přečteno 64x
Tipy 34
Poslední tipující: Misha, mravenec, Jan Kacíř, Paulín, IronDodo, Emani, Kan, RadekČ, Anfádis, jort1, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

kapky do očí a kdyby jsme se nevyděli tak na očním...

19.07.2024 20:04:42 | nerez

líbí

Děkuji mockrát za podporu

19.07.2024 20:09:59 | mkinka

líbí

Pěkná, mkinko:-*

19.07.2024 09:29:26 | Ž.l.u.ť.á.k.

líbí

Děkuji mockrát

19.07.2024 10:06:15 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí