Anotace: dnes navždy odešel do psího nebe náš věrný psi kamarád Aron, bylo mu 11 let, zemřel na rakovinu střev...
Aron, věrný společník,
s námi život sdílel
Svým štěněcim pohledem naše tváře rozjasnil,
každý den s námi radost i starost prožíval
Jeho štěkot byl jako melodie,
každé ráno nás s radostí vzbudil
Od rána do večera s námi venku čas trávil,
moc rád si s námi hrál a my s Tebou
Procházky v lese či běhání po louce Aron miloval,
na všech cestách nás doprovázel
Jeho laskavý pohled a oddanost bez konce,
dokázal nám, že láska je vždy důležitější než věc
Žádnou šanci na uzdravení jsi již neměl,
protože by jsi nepřežil
Před očima jsi se ztrácel,
velkými bolestmi jsi trpěl
Dnes hvězdy na nebi jeho cestu osvětlují,
Aron nás v našich srdcích stále hřeje
I když tělo Tvé již s námi není,
Tvá duše s námi navěky zůstane
Mišulko, objímám.
19.07.2024 17:14:36 | cappuccinogirl
omlouvám se, že odepisuji až teď, ale potřebovala jsem čas, abych se ze všeho dostala...
28.08.2024 21:51:34 | Misha