Anotace: Někteří starouškové to dobře znají.
Políbil jen babku v klusu,domu nese tučnou husu,dvoustovka se také hodí,na zmrzlinu vnuci chodí.
Svoji pusu babka šidí,ve vnoučatech se však vidí,nevidí moc často chasu,už má totiž prázdnou kasu.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?