na kolenou

na kolenou

jsem noc, jsem hnis a jsem žumpa,
když vidím se v pološeru v zrcadle
mám šedé oči i mozek a srdce jako pumpa,
co utíká někam bezhlavě.

chceš si srazit vaz? chceš zhebnout?
no tak rychle, řekni si...
ale ty jen z kolen chceš se zvednout
a skáčeš na první premisy:

to ponižování sebe už prý stačí!
ty bláho! to bys´ tomu dal!
když, chlapče, svědomí tě tlačí,
tak budeš muset klečet dál.

nezvedej se a drž se
toho co umíš nejlíp.
vylít ze sebe všechny hovna,
všechno, co jsi promarnil,
rozbij verš, rozbij svá pouta,
leč na kolenou, zůstaň radši dýl.
Autor masoks, 20.07.2024
Přečteno 49x
Tipy 4
Poslední tipující: cappuccinogirl, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Šetři svý kolena...a nebuď na nich dýl, než je fakt nutný...a až se zvedneš, z kajícníka... může se stát bojovník*

20.07.2024 15:51:12 | cappuccinogirl

líbí

děkuju, ještě tam musím zůstat... ale fakt děkuju za povzbuzení

20.07.2024 18:25:58 | masoks

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí