Prý
Anotace: Malování síly 2022
Střepy jsou štěstí.
Asi...
Nevěřím tomu.
Večer ani k ránu.
Žiji v Pánu.
Avšak skrze lítosti
táhnou se smutky
jako rozervané kosti zaživa.
Ohryzek je tětiva.
Kočka říká, že jsem živá.
Pták volá
do zamřížovaného okna.
Plašení zvláštních vjemů v okázalosti
potvrdí samotu na dně tmavých řas.
Jsem vinna.
Nahota jádra skutečností
i pláč , co nadmul kámen.
Proč?
Další lament.
Přečteno 84x
Tipy 32
Poslední tipující: Misha, mravenec, Jan Kacíř, jort1, Niška, Ondra, Marťas9, Fialový metal, Dávid, Kan, ...
Komentáře (6)
Komentujících (3)