Jedů směsy

Jedů směsy

Když mám být upřímný,
chybíš mi, vráno má.
Čas bez tebe je temný.
Ta tma jde vidět očima,
ze kterých tečou mi slzy.

Ne příliš dobře se mi usíná,
hrůzy, noční můry mě neděsí.
Na srdci jde mi cítit zima,
stahuje na duši závěsy.
Bolest z odloučení připomíná,
že tu nejsi...

Prázdnota ve mě míchá jedů směsy.
Nejradši složil bych ti hlavu do klína,
procházel s tebou nebesy.
Vím, že to vidíš stejnými očima...
Snad jednou spojíme adresy?
Autor CyberDragon, 20.07.2024
Přečteno 44x
Tipy 4
Poslední tipující: cappuccinogirl, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...taky mi chyběla...snad to není divný*

21.07.2024 08:06:13 | cappuccinogirl

líbí

určitě není. Vrána v mém životě stále je. Díky za ni :)

29.07.2024 10:12:11 | CyberDragon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí