Pláč srdce
Anotace: možná jednou se utiší...
Neutichá srdce pláč
Člověka, který prázdné ruce má
Moře žalu plní kapesník
Ten neusychá
…
Duše v zástupu
K věčnému odloučení spějí
Nevidí trn, který zasadili
Když k věčnému spánku se uložili
Komentáře (5)
Komentujících (4)