hlasování

hlasování

bral jsem jako samozřejmost,
že se o mě někdo zajímá,
že mě poslouchá, má mě rád,
stará se o mě.
to je moje hloupost,
že jsem si nárokoval lásku
od někoho jinýho než od tebe, Pane.
a je moje vina, že jsem pro ni málo dělal,
že jsem málo oplácel, málo se staral.
rochnil se a lebedil si a málo všímal...
pro koho jsem něco dobrého udělal?
přihlašte se - komu jsem projevil trochu soucitu?
je víc těch, co jsem odkopl?
koho jsem navštívil v jeho vězení?
a koho jsem zavřel?
koho jsem potěšil v jeho nemoci?
a koho jsem nakazil?
přihlašte se, prosím, teď jsem sám.
můj Bůh je můj štít, ale má ruka umdlévá a hlas chraptí.
stůjte při mně, všichni svatí!
Autor masoks, 22.07.2024
Přečteno 47x
Tipy 5
Poslední tipující: cappuccinogirl, zase já, Pettie, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí