Jsi maličká
A chceš být větší
A maskuješ maskování
Maskovací sociální...
...Sítí
Jsi maličká
A chceš být větší
A proto jíš a jíš...
...ať rosteš
Jsi maličká
A nespokojená
A proto to, co sníš...
...taky vyzvracíš...
Jsi maličká
A sama
Jen strach je tvým...
...věrným společníkem
Jsi maličká
A chceš být v centru dění
Chceš být u toho,
Jak se svět celý...
...v nešťastnější mění...
Jsi maličká
A chceš být větší
Však maskovací sítí
Jen málokdo...
...velkou rybku chytí
Zrejme nerozumim cele te basni, ale jsou v ni utrzky, z kterych mi projel mraz zady. Ale to jen diky osobnim asociacim. Neco se mi na ni libi.
24.07.2024 12:51:30 | Veru
Kuju kuju (-:
Taky mě jisté aspekty života některých lidí mrzí...
Každopádně děkuji za zastavení a komentář
25.07.2024 17:19:14 | Roser
Zdravím, já jsem si vybavila písničku ve zpivankach malička sú....jak tam tancují... to je asociace,co mně navrhlo prostě zpívánky
22.07.2024 20:49:31 | mkinka