I přesto váhám...

I přesto váhám...

Letky ptáků z peřejí noci vytřepaly den.
Ranní vánek suší mu již letní šat.
Na obzoru svítá, dosnít měl bys sen.
V turnaji padl věhlasný mat.

Přes srdce černou stuhu
a na ní nápis "vzpomínám."
Truchlím. Bloudím stále v kruhu.
Nevidím tu krásu vzešlých rán.

Rozsypané naděje v prachu cest,
důvěra lámána mlýnskými koly.
Měl bys za ruku mne chytit
a tu tíhu se mnou nést.
Kdybys tak tušil, jak velmi mne to bolí.

Natahuji ruce, k modlitbě to není,
životem s tebou chci znovu jít.
Myšlenky uspat v zapomnění
rány zhojit, zas úsměv na rtech mít.

Snad příliš toho žádám,
tolik tě miluju
a i přesto váhám...
Autor Pittoresque, 23.07.2024
Přečteno 65x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, cappuccinogirl, jort1, martinaV, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Nejistotua někdy tak nešťastně svazuje...

23.07.2024 13:22:13 | cappuccinogirl

líbí

patří to k člověku...

23.07.2024 10:20:38 | jort1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí