Věty
Krůpěje rosy brzké chladné ráno
Potichu kráčí pařáty vztahuje na tvá bedra
Jedno či zima nebo úděsná vedra
Zvony oznamují všem v dáli
I těm, kdo se s tebou včera smáli
Odešel otec, přítel i švagr z tohoto světa
Nestihl říci vše nezbylo nic než holá věta
Nevíš dne ani minuty v tyto horké dny
Proto plň si běžné i nevšední sny
S bohem buď Táto...
Přečteno 55x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)