Černá káva
Piji sama
a zapomínám raději.
Slzy hořkost mají
a nepozornost
využijí zloději.
Co bylo v té tašce?
Básně.
Přece to je nic.
Lidé nevědí,
co je to ztratit texty.
Projdu popelnice.
Slunce praží.
A kapsáři Prahu dláždí.
Lháři si tónují nehty
a cynismus krouží cesty.
Krása je poctivost.
Ale komu nevoní cizí kapsy?
Nepotřebuji cukr.
Ztratila jsem i sluneční brýle.
Roztržitost měla finále.
Přečteno 102x
Tipy 33
Poslední tipující: Misha, IronDodo, mravenec, MatyhoZmaty, Kubíno, jort1, Jan Kacíř, Ž.l.u.ť.á.k., Ophelia81, Marťas9, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)