Vzdálená

Vzdálená

Vzdálená,

jak hvězda, která v noci svítí do okna.

Vzdálená,

pokaždé, když její oči hledí do prázdna.

Vzdálená,

protože, přestala věřit v lepší rána.





Vzdálená,

jak keltská Lutécie od pulzující Paříže.

Vzdálená,

pokaždé, když si ve své hlavě tvoří tajné skrýše.

Vzdálená,

protože, vleče na zádech dva nefritové kříže.
Autor Gabriela Malá, 23.07.2024
Přečteno 61x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, Jordliana, Psavec, mkinka, cappuccinogirl, Protos1182
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí