Anotace: věnováno
Kdo vázal Ti trnovou korunu,
poznal Tvou bolest možná i strach,
kdy srdce bije na poplach,
když v brázdách klíčí prázdo.
Svařím Ti jitrocel s meduňkou.
Zahojí "bláznou"
co poznáním zraněných Kristů
golgotskou cestou procházejí...
trnových je korun více
než těch ze zlata
lehčí jsou kovu sice
i tak však tlačí do bláta
ST
21.10.2024 08:56:31 | mutil