Káži
Anotace: Aktivně polostarší, pasivně poloaktuální
Káži víno, piju vodu,
Rozpadám se za pochodu,
Káží víno, vodu piju,
Asi sebetrýzní žiju.
Káži víno, piju břečky,
S sebou táhnu staré vlečky,
Káži víno, břečky piju,
Masochisticky se biju.
Káži víno, piju jedy,
Zadělávám si na vředy,
Káži víno, jedy hltám,
Ve všem se příšerně vrtám.
Přečteno 78x
Tipy 8
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, jort1, IronDodo, Marten, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (4)