zbRAŇ

zbRAŇ

V slzavém údolí,
po ránu mám na spěch.
Poslední, co zabolí,
slova, jež nesu sobě na rtech.
Ty mě neuchlacholí,
když vím, že nebudu už na zdech.
Pocite prázdnoty, samoty a stesku,
jdou na mě mrákoty,
doteky chladu bez potlesku.
Chci snad tak moc, možná stačí najít v sobě to málo,
když zářím berou si mě všichni,
když smutným jsem a uvnitř pláču, co by koho ke mě přitahovalo.
Kéž by se aspoň v koutku na mě mé já pousmálo.
Nic. Vezmu si zbraň a pic.
Byl jsem objevem,
teď už jen nostalgií,
běžnosti nebytí, čert mě vem,
ať si v té hloubce klidně už shniji.
Autor zde.neck, 24.07.2024
Přečteno 59x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, cappuccinogirl, martinaV, Ano, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Braň vše "tvé"... jsi milej a citlivej kluk:-)*

24.07.2024 16:10:43 | cappuccinogirl

líbí

Vem si a pochovej kočku, mkinka kočička se ráda hladí a zapomeneš na života vředy.

24.07.2024 07:04:41 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí