Ah, vadnu

Ah, vadnu

Anotace: *

Přibil sem si hřebík zkosený do rakve
nemohu být
netoužím po nikom

motýlci bdí při mne žal
je to asi konec slunce
proč se tím potácím
a mrze chřadnu

Ah, vadnu chlípným tratoliští

miláčku, promiň mi to
i ty skomíráš
raka zhnisení
zabij v zárodku
z vůlí baldachýnských andělů k pokoře

nechci tě tady na onom světě, ještě mohykánsky objímat

jsi mladá života
rozsévej ho v sobě sedmkrát
a tolikrát máš vzácný čas
v róbě vystlané kaluži,

nade mnou rozjímat osvícené jasněnky.
Autor Dejvis, 25.07.2024
Přečteno 63x
Tipy 16
Poslední tipující: Sonador, IronDodo, MatyhoZmaty, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, cappuccinogirl, Anfádis, Ophelia81, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ať maria matka Boží pomůže a je líp.

25.07.2024 12:43:40 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí