DIVOKÁ NICOTA
Do plechovky od Coca-coly
polapil divokou nicotu.
Radám a varováním navzdory
ji připoutal ke svému životu
v bláhovém domnění,
že našel lék na své trápení.
Divokou nicotou obklopen
se teď vyhýbá komukoli,
aby sám nebyl polapen
do plechovky od Coca-coly.
Já věděl, proč piju raději Pepsi.. ;-)
Smutné-moc hezké i pravdivé.., milá Jordliano :-)
26.07.2024 23:59:43 | Ondra