Silné dílo
oslovilo
hlavně ty poslední dva řádky...s těmi se nejvíc "vnitřně potkávám"
27.07.2024 23:31:23 | cappuccinogirl
Děkuji za reakci.
Nejzajímavější mi přijde, jak málo mi mou upřímnost věří a pořád nechápou, že je pro mě lepší vědět bolestivou pravdu a moci se podle ní rozhodnout než být krmena jedem lží.
28.07.2024 00:01:31 | LeaLee