Skvělý dílko. Dala jsem si několikrát tvou řádkovou rundu...a je mi líp, než by mi bylo po těch zelenejch...Originální styl, silná pocitovka. Moc ráda jsem se u tebe zastavila. A tak by se mi chtělo ti říct...nešil...ale nějak nevim...občas je to slovo "včas" fakt asi nutný...
28.07.2024 15:50:17 | cappuccinogirl
moc děkuju za povzbuzení. moje "včas" zřejmě není s Božím "včas" v současný době v symbióze...
28.07.2024 16:23:01 | masoks