zklamání je louže

zklamání je louže

zklamání je louže
nad sebou samým,
že smrdí(m) a že klouže,
když zahučí mi do ní bosá noha.

zklamání je moje odseknutá touha
a roztáté máslo očekávání -
žluklé je a žluči je plná strouha,
která louži plní až po okraj.

jsi bezvýznamný chrt,
říká mi moje zklamání
ubližuješ, seš krutej,
jen otravuješ a dech ti zavání

zvládnul bych vysát louži brčkem?
mé vnitřní prase už blahem chrochtá.
raději snad vytřít po sobě a uklidit,
svědomí v koutku tiše koktá.
Autor masoks, 29.07.2024
Přečteno 59x
Tipy 4
Poslední tipující: IronDodo, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tichý a koktavý svědomí? Myslím, že i to je dobrý - protože důležitý je, že se "ozývá".

29.07.2024 16:35:52 | cappuccinogirl

líbí

Počet jsem si.

29.07.2024 11:51:58 | Matahaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí