jen hniju

jen hniju

žiju, a nežiju,
bojuju a prohrávám,
snažím se a propadám
v zoufalství.
pořád dokola,
trochu nahoru a hodně dolů,
obviňuju se a snažím se
nelitovat.
roste víra,
a zároveň se tenčí naděje,
a za chvíli obráceně.
ve sklepě jsem
a tma ve mně je.
když už to vypadá,
že přichází jaro,
začnu mrznout.
když už to vypadá,
že začíná den,
zjišťuju, že obelstil mě sen.
směju se křečovitě,
krvácím tiše,
ale hluboce.
neumírám, jen hniju,
uvnitř, pomalu,
přitom krutě a divoce.
Autor masoks, 30.07.2024
Přečteno 52x
Tipy 9
Poslední tipující: Jordliana, cappuccinogirl, IronDodo, Ophelia81, Pettie, Ano, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Boj, co svádíš zda se bejt hodně těžkej. Drž se. Prohra je předem jistá jen u toho, kdo se vzdá*

30.07.2024 14:03:21 | cappuccinogirl

líbí

děkuju za povzbuzení, snažím se to nevzdávat.

30.07.2024 15:12:17 | masoks

líbí

Občas to přepadne každého z nás, sdílení pomáhá...

30.07.2024 09:44:46 | Ano

líbí

Přeji lepší myšlenky

30.07.2024 09:26:40 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí