...
chtít
jasně plápolat
toužit a žít
to znám
dojít až tam a zpět
ale kam?
nezmění se tím svět
pánové, dám se poroučet
selhala naše moudrost let?
nechte mé světlo dohořet
...
..tvý světlo hoří - i bez poroučení
se komukoli - pánům nebo dámám
..tvý světlo hoří - hoří spolu s náma
a tenhle fakt svět "budgetuje", nabývá a mění
dík tobě a dík dalším vesmír rozpíná se
myšlenka k myšlence a vzniká nový svět
dimenze k dimenzi - a všechny v skvostné kráse
a moudrost neselže - ta chystá si svůj VZLET :))
31.08.2024 15:28:24 | šuměnka
...no teda...to je konečně pěkná odpověď na mý fňukání....;-)) až mi v očích hoří a v uších šumí...šuměnko, díky...
31.08.2024 16:25:04 | Marten