zvracení - to je moje potěšení

zvracení - to je moje potěšení

co bys´rád zvracel? řekni si...
nějakou krmi, chlast nebo vnitřnosti?
svoji neschopnost, povýšenost, nadutost či bídu?
pamatuješ, jak se vždycky uleví, když to vychrlíš?
stahuje ti to krk - máš dojem, že ti puknou uši,
že se rozpadneš, že se udusíš.
ale potom všem ta úleva! - ten klid...
alespoň na chvíli být zase sám sebou.
máš studený čelo, ale blitky tě hřejou
na zacákaným těle.
a než nová várka křečí přijde,
než nově hnus tvůj vzkypí
zasměješ se nad vtipem,
ještě že nešlo o průjem.
furt lepší hubou, než řití.
Autor masoks, 31.07.2024
Přečteno 43x
Tipy 5
Poslední tipující: cappuccinogirl, jondys, mkinka, Exnerka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

No, je to silně vyjádřený...ale jsem si u toho uvědomila, že někdy je fakt těžký...si "odložit"... dostat některý věci ze sebe ven...

31.07.2024 13:58:48 | cappuccinogirl

líbí

děkuju :-)

31.07.2024 14:35:55 | masoks

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí