Ztracená
Řekni, kde moucha si létá
Kde hroby má jepičí láska
Kde poslední poslíček léta
Ti ztracenou vzpomínku laská
Jak zapadnout mohla tak v hloub
Lnem vzpomínek pavouk ji kryje
Že nepřijde na její kloub
Ať se seč hlouběji ryje
A kloub v kloudnou úvahu zmítá,
tam, kde ji ztratil, se táže
Avšak čas šelma je lítá
A rov vrší vší její kráse
Přečteno 86x
Tipy 5
Poslední tipující: Jan Kacíř, Ondra, mkinka
Komentáře (0)