Sen se rozplynul
Anotace: Zase jen další emoční výlev
Vítr času zafoukal,
otočil poslední stránku knížky,
budoucí děje rozehnal
a zmizely jako chmýr pampelišky.
Hledím teď do prázdna, do černé díry
minulosti, co můj sen o něm si vzala,
myšlenky krouží jak divoké víry,
ač nejde to, nejradši bych je vymazala.
Pocit se přelévá jeden přes druhý,
jak vlna za vlnou v příboji dmoucím
a ubíjí srdce, ten maják nebohý
bez světla lásky hasnoucí.
Přečteno 84x
Tipy 13
Poslední tipující: CoT, Protos1182, martinaV, Psavec, Marťas9, cappuccinogirl, Marten, mkinka, Caliéry
Komentáře (2)
Komentujících (2)