Melancholická

Melancholická

Anotace: Harmonika 2024

Cylindr na obloze
a tlak se láme
v koruně němých slov,
co v hlavě
bolí i básně.


Ujel mi autobus
a boty nehodila jsem za sebe.

Ať už prší
a z mraků
bolest se setřepe.

Káva dneska ne.

Raději čaj.
Ten pomůže.
Adie, úsměve.
Autor mkinka, 02.08.2024
Přečteno 98x
Tipy 32
Poslední tipující: Misha, mravenec, Jan Kacíř, jort1, Sonador, Kan, kudlankaW, RadekČ, Marťas9, Dejvis, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí