madam nauzea

madam nauzea

jsem rulík bezmocný - a to je ta lepší varianta.
a lišaj smrtihlav mi sedí na rameni,
aby mi zvěstoval, že světlo v mým tunelu už není.
nevěřím mu, ale žaludek se svírá,
jak kdybych měl k snídani živýho netopýra.
mám zkažený dech a zakalené oko.
v uších mi píská a velká klobása
místo v kalhotách tlačí mě na mozku.
neumírám ještě, ale taky moc nežiju.
nejde mi jíst a taky moc nepiju.
to zvládnu, říkám si, budu hrdina!
zatímco madam nauzea míchá mi uvnitř koktejly.
"od včerajška ma ještě napína"
a k tomu všemu se mi podlamují kolena.
mám zlámané nohy a okopané palce
a pocity jak žiletky - topolový baletky...
ode zdi ke zdi strkají mě neviditelné ruce.
tak už mě, kurva, střelte! nebo mě pusťte!
Autor masoks, 02.08.2024
Přečteno 47x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, cappuccinogirl, martinaV, Jordliana, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Někdy i tělo dělá z lidí "nevolníky"... ať je co nejrychleji líp...

02.08.2024 13:16:35 | cappuccinogirl

líbí

děkuju

02.08.2024 13:30:03 | masoks

líbí

Tebe také bolí hlava,po dešti to přejde.

02.08.2024 09:13:38 | mkinka

líbí

no, to žel nesouvisí s deštěm, ale děkuju.

02.08.2024 13:30:21 | masoks

líbí

Tak ať je líp.

02.08.2024 13:34:05 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí