Obraz
Anotace: Smutek duše 2024
Občas se promítne minulost vrátky
a vítr fouká i zpátky
v horizontu
drtících štípanců vos.
Rozmíchané barvy
se ztrácí v černé.
Ráda jí nosí,
ale o to nejde.
Introvertka,
co ráda nemluví.
Jen tiše píše
přes života mříže.
V noci pláče
a ráno si hraje
na tu zvláštní holku
z obrázku,
co by si přála pohádku.
Nic není růžové
a poslouchá projíždějící auta.
Ví, že je nula a minusová.
Všechno vzdala.
Prázdné pokoje
a rodina nefunguje.
Mačká listy
do bzučící beznaděje.
Dnešek šedě maluje.
Přečteno 128x
Tipy 36
Poslední tipující: Misha, Dejvis, Jan Kacíř, Akrij8, mravenec, Sonador, jort1, zase já, cappuccinogirl, Psavec, ...
Komentáře (12)
Komentujících (6)