Strach
Anotace: Smutek duše 2O24
Zavřela oči
a bála se vkročit
do labyrintu.
To temno zná útesy
i štípavou tečku.
Polkla tiše
do diapozitivu
ve světě duchů.
Viděla, že běží
a nese ranec,
který je jediný,
co má.
Ulice je bezpečná,
když domov nemá.
Tráva jí schová.
Ta hlína je hodná.
Tluče pro ní
a nenadává.
Přečteno 139x
Tipy 27
Poslední tipující: Misha, mravenec, Jan Kacíř, Pampalini, zase já, Psavec, Ondra, Ž.l.u.ť.á.k., jort1, Ophelia81, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)