Neosedlaní koně běží a cítí se svobodní.
Ti osedlaní běží, protože se to po nich chce a vzhledem k tomu, že je ten běh spojen s pravidly musíš, nesmíš, tudy ano, tudy ne, je to nesvoboda...
Ty běžíš, jak zvládáš, i když máš pocit, že nezvládáš nic, nebo skoro nic...ale je to běh o život a tak jediný, co víš, je, že nemůžeš zastavit.
Silný dílo.
03.08.2024 17:36:34 | cappuccinogirl