Stav tíže

Stav tíže

Gravitace vzpomínek větší, než zemská tíže,
občas mám chvíle, kdy myslím, že
možná to přeháním
...a nebo ne.
To se tak děje, když sen pryč odvane.
Jako mraky na obloze
po dešti roztrhaj se
ale místo slunečních paprsků
do země pálejí šípy blesků
do srdce
šípy Amorovy, co trefily se špatně,
z toho je pak jeden skoro na dně.
Ulítly včely, obraz ze zdi spadnul
člověk je z toho pod obraz
s emoční kocovinou
a ještě se úplně nezvednul.
Místo toho, aby ho křídla lásky vynesly do oblak,
cestu zavalí překážka, přes kterou nejede vlak.
Autor Šeříková víla, 03.08.2024
Přečteno 62x
Tipy 9
Poslední tipující: Jan Kacíř, Jordliana, zase já, cappuccinogirl, Sonador, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Komu to svěřili ten toulec s zaláskovanejma šípama??? Vždyť ten kluk míří úplně blbě...a pak je nám z toho blbě - skoro všem...!

03.08.2024 22:05:22 | cappuccinogirl

líbí

Někdy je to na pos...

03.08.2024 21:58:18 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí