lásko moje veliká hned po cappuccinogirl,
i když nevím, je tam na mě moc špatných myšlenek,
máš někoho, kdo není z literu
já to mám jednodušší, když chodím na pivo... někdy,
tam se někdo najde na pokec, bejt celý den sám
a litovat se, není dobrý, klidně to můžem na Náměstí Republiky
někdy probrat, jestli jsem si ten kostel zapamatoval..
dnes ráno byla mlha, která se táhla kolem města
05.08.2024 17:22:06 | nerez