zdánlivě masochistická

zdánlivě masochistická

potřebuju zbičovat, už chápu masochisty,.
potřebuju ze sebe nechat vymlátit tu nadutost a pýchu,
potřebuju aby ze mě vytekla hloupost a bohorovnost.
mám obavy, že když se nezmáčknu,
zmáčkne mě někdo jinej a to bude teprve mela.
až vyteče všechen hnis z mýho těla.
to bude smradu a to bude bolesti.
to budeme všichni odvracet zrak.
proto je lepší se hanbou propadnout včas
- k sobě do nitra hledat a napravovat,
přebírat a zkoušet, zda v kupě hnoje
není aspoň špetka něčeho dobrýho.
nějaká pokora? nějaký dobrý úmysl?
cokoliv? nebylo by na skladě?
pomoc! nic nevidím! jen smrtihlava lišaje!
Autor masoks, 05.08.2024
Přečteno 59x
Tipy 8
Poslední tipující: Chane, cappuccinogirl, Psavec, NigarKalfa, Exnerka, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Kdo hledá, najde...stačí chtít...a ty evidentně chceš...tím jsi sám sobě dal šanci...To je dobrej odraz:-)*

05.08.2024 17:47:44 | cappuccinogirl

líbí

děkuju, snad jo...

05.08.2024 19:40:43 | masoks

líbí

No už jen takováto sebereflexe šlechtí, nebude to tak zlé ;-) :-)

05.08.2024 16:23:43 | NigarKalfa

líbí

díky. zatím to není nic moc. ale snad bude líp...

05.08.2024 19:40:16 | masoks

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí