Anotace: Nevím co bych k tomu měl víc napsat než že jsem asi v háji.
To asi je já sá nevím, vím jen že to co píší jde přímo od srdíčka a mc mě mezí jestli to tak vyzní i na veřejnosti, přeci každej lověk jsme na tolik silný aby jsme nemuseli brečet před veřejností, hodně mě mrzí pokud ta báseň je moc brutální, pouze jsem chtěl vjádřit své vnitřní pocity, který mě likvidují a dneškem 8.4.2007 mi méc radosti nepřidali.
08.04.2007 22:20:00 | SvenHassel