koniny

koniny

osm koní, houpe si mi na krku.
jsou to spíš koniny, je to banda otroků
a díky nim mám krk plný otoků
modřin, strupů a odřenin

bez nich to nejde,
ale teď mi je zatěžko je táhnout.
oni spíš tahají mne - nedají se zvládnout.
snažit se o drezůru nemá cenu žádnou.

a tak řvu bolestí a smýkám s sebou.
chci jít nějak rovně, ale nedokážu se udržet na cestě,
jak se neovládám, tak klidně pobliju závoj nevěstě,
není to neúcta, je to jen zmar.

zastavte vy koniny, buďte chvíli v klidu
nebo si nejen krk, ale i hlavu zlámu.
asi vás prodám někomu do salámu
buďte vstřícnější, zastavte na chvíli!
Autor masoks, 06.08.2024
Přečteno 54x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, IronDodo, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Osm je zlomové číslo a přináší štěstí ve vizich spiritismu, dávám ti pryč těžkou kládu a posílám obejmutí do pozdravů

06.08.2024 16:08:14 | mkinka

líbí

moc ti děkuju, jsi hodná :-)

06.08.2024 19:55:54 | masoks

líbí

Rádo se stalo a zdravím od kočiček

06.08.2024 19:56:13 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí