Destroyed
Anotace: když realita zboří iluze
V práci to nesnášíš
Cejtíš se tam jako kus hovna
Přežít tam střízlivej?
No tak to zrovna
Holka tě podvádí
Se starým gerontem
Lže jak tě miluje
Stáváš se kokotem
Má tě jen za pičuse
Bez vlastní hrdosti
Respekt máš nulovej
Seš jen záloha z nutnosti
Kámoše nemáš
Jen povrchní známosti
Hraješ si na borce
Uvnitř topíš se v lítosti
Každej den v lihu
Od rána do noci
Depkama zdrcenej
Není ti pomoci
Život se ti bortí
Ty to však nevidíš
Předstíráš jak jseš v pohodě
V duchu všem závidíš
Pak přijde den
Kdy se vše zboří
Jak starej barák
Když základy shoří
Odejdeš z práce
Přestaneš chlastat
Zkusíš bejt za chlapa
Ale můžeš si už jen tak nasrat
Ženská ti zdrhne
Zas s jiným gerontem
Nechápeš, nevnímáš
A ještě běháš po doktorech s nemocným chobotem
Novej džob nevyjde
Ani ten další
Dluhy se hromaděj
V kebuli ti čím dál víc straší
Začaly si vybírat daně
Roky v přeludu dokonalýho štěstí
Pozdě jsi otevřel oči
A ještě pozděj si dal pěstí
Zničenej životem
Kterej jsi vedl
Sedíš po nocích v bytě sám
Nevíš na koho bys to svedl...
Přečteno 79x
Tipy 4
Poslední tipující: Anfádis, mkinka
Komentáře (0)