tlučhuba

tlučhuba

teď se pojď ukázat,
jestli seš tlučhuba,
nebo zkusíš něco udělat,
radil jsem si.
a svědomí srovnávalo
nakolik mám právo ještě žít.
lepší je prý schovat se a hnít.
a já šel s odvahou v hlasu
a v gatích hlen.
ve smradlavým potu své nabubřelé ješitnosti
s hanbou ven.
Autor masoks, 07.08.2024
Přečteno 55x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Drsný styl by mi nevadil, ale sdělení textu jsem nepochopil.

07.09.2024 17:24:31 | Admirál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí