Obraz černý
Anotace: Smutek duše 2024
Přemýšlela nad malířem,
co v lázních v Rakousku
prodával svůj skvost.
Přepočítávala to
a viděla,
kolik stojí černá.
Asi tomu nerozumí.
Kramsach a Alpy zní.
Kdo si ho koupí?
Bohužel.
Někdo anonymní.
Ale dobře zaplatí.
Euro v mřížích
víří krach
tlejících dní.
Neznám jméno.
Za mnou je čas dlouhý.
Přečteno 106x
Tipy 28
Poslední tipující: Misha, mravenec, Fialový metal, Kubíno, Marťas9, Ž.l.u.ť.á.k., Pablo Kral, CoT, Iva Husárková, Jan Kacíř, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)