Už je to dávno
Anotace: Samota duše 2024
Jeden autor
přišel,
že slzy píšou básně.
Druhý nechápal,
že se směje smutně.
I mlčení je prosté.
Kaluž Malé mořské víly
zpívá hustě.
Noc na hladině tápe.
Kdo jsi?
Příslib mořské řasy?
Jen vánek
bez života.
A čtenář přechází
na jinou báseň.
Je zase smutná.
Příliš.
Úsměv se prostě nedá koupit.
Čtyřicet sedm let života.
Prší slovem robota.
A ještě není konec.
Odpověď je hluchá noc bez lásky.
Tma a žádné ovečky.
Honem.
Proměna.
Přečteno 96x
Tipy 32
Poslední tipující: Misha, Vivien, mravenec, Fialový metal, Kubíno, Marťas9, Ž.l.u.ť.á.k., cappuccinogirl, Pablo Kral, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (4)