xxx

xxx

Prečo.
Točím sa dokola v špirále dohadov, smútku,
plaču a strachu.
Prečo.
Nachádzam len ticho, slzy a strach.
Prečo.
Mám balvan na hrudi, nedá mi dýchať.
Dusím sa.
Bolesť, všade samá bolesť.
Všade tma.
Chcem ísť preč.
Ďaleko, po špirále smútku do pekla.
Úzkosť je neznesiteľná. Neunesiem to.
Chcem kričať o život, o slobodu z temných myšlienok, o lásku.
Samota - toho času veľké zlo.
Chcem zelenú lúku, modrú oblohu a teba, láska.
Bozk na privítanie, objatie na rozlúčku.
Uprimný pohľad medzi tým.
Mlčanie. Toho mám veľa.
Otázky. Tých ešte viac.
Odpoveď - ani jedna.
Prší. Nie to slzy si hľadajú cestu von zo srdca.
Nedá sa zadržať bolesť.
Chcem ťa.
Som sama?
Som s tebou?
Pochopíme sa niekedy?
A chceš byť pochopený?
Hádam, tápem v myšlienkach.
A znova otázky.
Žiadam odpovede.
Neprichádzajú.
Autor Bosorka9, 10.08.2024
Přečteno 48x
Tipy 8
Poslední tipující: Helen Mum, Iva Husárková, Kan, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

To znám a drž se.

25.08.2024 10:12:53 | mkinka

líbí

Znám ty pocity, bolest a smutek... velmi pěkně napsané, milá Bosorko...

25.08.2024 10:05:11 | Helen Mum

líbí

díky

25.08.2024 10:10:12 | Bosorka9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí