Poslední loučení
Anotace: Umřel mi táta...
Žehlím ti sako tatínku
sako ,cos na sobě měl.
Když vedls mě alejí zelenou
to svatební hlahol zněl..
Žehlím ti sako tatínku
Na cestu poslední tvou
Tam kdesi v dálce modravý
už jsi za duhou .
Sako tvé můj tatínku
hladím , jak dlaně tvé
Naposled
na vždy a přitom dnes poprvé
Říkám, že se v nebi jednou potkáme .
Přečteno 108x
Tipy 18
Poslední tipující: Fialový metal, Jan Kacíř, cappuccinogirl, Tomcat, Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., Marten, Kan, Marťas9, Anfádis, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)