Kolik masek máš
kolik tváří skrýváš ?
Co v srdci nosíš
neukážeš
falešná slova
z tvých úst plynou
pak do zad dýku bodneš
s ledovým klidem
byl konec mojí vinou ?
Zůstala jen prázdná slova
jak němé výkřiky nad hlavou
až potkáš další lásku
znovu nasadíš svou masku