Smutek
Anotace: Samota duše 2024
Kočičí hodiny
alarmují další
součást bytí.
Ráno bouřka
v prázdných stěnách.
Slovo bez odezvy.
I šašek občas masku skládá.
Probrečená noc
jako každá jiná.
Taková jsem já
a rovina
bzučí,
že sílu nemá.
Hledejte smích jinde.
Já měla těžký den.
Bolest i propad
a blíže neurčený směr.
Přečteno 92x
Tipy 35
Poslední tipující: Misha, Jarunka, Jan Kacíř, mravenec, Sonador, Marťas9, jort1, Kan, Paulín, Ž.l.u.ť.á.k., ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)