Otázky?

Otázky?

Moje srdce bije na poplach
ale tvá jednotka zůstává klidná
nechci útočit
ale jak se mám bránit?

Vzpomínáš jak jsme si každý den
hodiny a hodiny povídali
teď v kalužích u našich nohou
leží pár těl z hrdla vypadnutých slov
opravdu jsi právě zašlápla
tvé kdysi nejoblíbenější?

Na všech tvých cestách
vedoucích k srdci
stojí hlídky

na zádech vláčím
obrovský otazník

ty se jen díváš
a vůbec na nic

se už neptáš
Autor Symbolic, 16.08.2024
Přečteno 46x
Tipy 9
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, Emily Říhová, Ž.l.u.ť.á.k., cappuccinogirl, Psavec, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Skvělá...vracet se k ní budu.

16.08.2024 16:32:14 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí