Introvert
Anotace: Samota duše 2024
Do kláves brečí i slunce.
Počasí je nejčastější téma.
Nic jiného nemůže.
Myslí na dálavu
a v hlavě mu hučí stará píseň
ze seriálu o cestovateli.
Marco Polo.
Dálky volají.
A kvičí cestou dál.
To nic,
co žádného nezajímá.
Osud.
Jenom moje vina.
Tíha a dřina.
Přečteno 128x
Tipy 30
Poslední tipující: Misha, jort1, Marťas9, mravenec, kudlankaW, Tomcat, RadekČ, Emani, Kan, Marten, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)