Smutná
V zahradě s kaštany
a třema vršíky
hráli jí dumavě
tenounké prstíky
hráli jí tesklivě
v samotě, na dešti
o lásce, bolesti
i o hře na štěstí
na duhu hráli jí
na struny zlacené
v zahradě s kaštany
o čemsi ztraceném
Ze stromů kapalo
a z vlasů do čela -
možná i proto si
kapesník zmáčela
Komentáře (4)
Komentujících (4)