Bohumil Kul.
Nezletilé přítelkyně mě zklamaly
a udaly – za zneužívání – pro pohlavní styky
i když to dobrovolně chtěly a byly rády
že to poprvé se sbormistrem měly.
Dospívající ženy…v mém sboru zpívající
a já myslel, že mě mají rády…
a nyní půjdu na mnoho roků do vězení.
Všechny mě podrazily a zklamaly.