Let´s love

Let´s love

Anotace: ....

Pojďme se milovat
Navždy pak znovu
Hrajme si na lásku
Zničme se spolu

Ráno se tulit
K obědu líbat
Večer se hádat
V noci se týrat

Stvořme si peklo
Nazvem jej nebe
Ty zmučíš mně
Já zase tebe

Věřit si nemůžem
Budem se hlídat
Žárlit i na stíny
Věčně se podezírat

Ztracení v nenávisti
Už nebudem se hledat
Navzájem se podrážet
A ne se podepírat a zvedat

Začnem si nadávat
Propadnem násilí
Skončíme zlomení
Smutní a opilí

Pojďme se milovat
Navždy a nikdy
Spolu však sami
Zbudou jen nesplněný sliby...
Autor hp.Rick, 19.08.2024
Přečteno 48x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Psavec, cappuccinogirl, Exnerka, mkinka, Ž.l.u.ť.á.k.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ač je to svým způsobem smutný, zároveň je to skvělý. Otevřené a živočišné :))

19.08.2024 20:35:27 | Exnerka

líbí

děkuji :)

19.08.2024 20:40:42 | hp.Rick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí